Novo prodajno mjesto Telemacha u Delta City-ju

Telemach u Podgorici sada ima četiri prodajna mjesta (na Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog, u Ulici Slobode, šoping centru "Mall of Montenegro" i sada u Delta City-ju), a na nivou cijele Crne Gore 11
784 pregleda 0 komentar(a)
Prodajno mjesto Telemacha u Delta City-ju, Foto: Telemach
Prodajno mjesto Telemacha u Delta City-ju, Foto: Telemach

Kompanija Telemach otvorila je danas još jedno prodajno mjesto, koje se nalazi na prvom spratu šoping mola Delta City.

U Delta City-ju svi zainteresovani moći će da se informišu o aktuelnim ponudama kompanije, isprobaju sve servise televizije, interneta i fiksne telefonije, a korisnici Telemacha i da plaćaju račune za Telemach usluge bez provizije.

"Zadovoljstvo nam je što ćemo se od sada nalaziti i u najvećem šoping molu u Podgorici. Svakodnevno povećanje broja korisnika Telemach usluga iziskuje da širimo broj poslovnica, ali i da kontinuirano unapređujemo usluge. Korisnici to i prepoznaju, zbog čega sve više biraju Telemach za usluge interneta, televizije i fiksne telefonije“, kazao je Dejan Dedić, menadžer prodajnih mjesta Telemacha.

Kao dobrodošlicu u novu poslovnicu, Telemach je pripremio i akciju iznenađenja – nove korisnike koji potpišu ugovor 1. 2. i 3. februara očekuju pokloni.

Telemach u Podgorici sada ima četiri prodajna mjesta (na Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog, u Ulici Slobode, šoping centru "Mall of Montenegro" i sada u Delta City-ju), a na nivou cijele Crne Gore 11.

Sve informacije o Telemach ponudama dostupne su OVDJE.

Bonus video: