Završili fasadu na kući Radulovića

NVO „Svjetska organizacija sigurnosti“, sa sjedistem u Beranama,
priključila se akciji i tokom vikenda uradila je fasadu na kući
Radulovića

4937 pregleda 170 reakcija 1 komentar(a)
Foto: NVO Svjetska organizacija sigurnosti
Foto: NVO Svjetska organizacija sigurnosti

Nedavno je porodica petočlana Radulović iz Nikšića, nakon uspješno realizovane humanitarne akcije nevladine organizacije (NVO) “Izvor života”, u selu Šume uselila u kuću, izgrađenu donacijama pojedinaca I privrednika. Prošle godine je pokrenuta akciju za prikupljanja novčane pomoći za nastavak liječenja tada petogodišnjeg Viktora Radulovića, kome je bubreg trajno oštećen, i nakon što je kompanija “Uniprom” obezbijedila kompletna sredstva u iznosu od tri hiljade eura, preostali pristigli novac je preusmjeren na izgradnju kuće.

Ana i Igor Radulović i njihova tri sina živjeli su u trošnoj kući, koju im je ustupila rođaka, gdje su plaćali samo dažbine, u veoma lošim uslovima, bez sanitarnog čvora.

NVO „Svjetska organizacija sigurnosti“, sa sjedistem u Beranama, priključila se akciji i tokom vikenda uradila je fasadu na kući Radulovića.

„Iz medija smo saznali za ovu porodicu koja ima veoma težak život i pored svih problema tu je i zdravstveni problem njihovog malenog sina. Saznali smo preko NVO 'Izvor života' da kuća završena do kraja i odlučili smo da mi to završimo. Nećemo se zaustaviti na ovome, jer već narednih dana imamo novi izazov za ovu porodicu“, kazao je Žarko Janković, predsjednik pomenute NVO.

U akciji su, pored njega, učestvovali Boško Tabaković, Radisav i Marko Dević, Miodrag Dragojević i Mašan Anđelić.

Bonus video: