Alma Ras otvara radnju u Podgorici

U ovom butiku, posjetioci i kupci imaće priliku da uz profesionalnu uslugu, u jedinstvenom konceptu enterijera, isprobaju komade koji najbolje idu uz njihov stil

27032 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alma Ras
Foto: Alma Ras

Alma Ras, poznati brend donjeg veša i spavaćeg programa, konačno je otvorio vrata svog butika u Podgorici, na adresi Ulica Slobode 64.

Do sada, ljubitelji ovog brenda imali su priliku kupovati u Mil-Pop objektima, dok će od sutra na još jednom mjestu, imati kompletan izbor finog donjeg veša i spavaćeg programa.

U ovom butiku, posjetioci i kupci imaće priliku da uz profesionalnu uslugu, u jedinstvenom konceptu enterijera, isprobaju komade koji najbolje idu uz njihov stil.

foto: Alma Ras

Ovaj brend izuzetno je posvećen svojim kupcima, te se uvijek trude pomoći im u idealnom odabiru prema životnom stilu i osobnosti.

Sofisticirani, eleganti komadi, kvalitetni materijali, te raznovrstan asortiman najbolje su riječi koje opisuju njihove proizvode.

foto: Alma Ras

Muškarcima su posvećeni kroz muški brend Manners, a koji je godinama gradeći svoj stil, postao nezaobilazna karika svakog urbanog i savremenog muškarca.

Udobnost njihovih proizvoda je neupitna, jer koriste prirodne materijale, evropskog kvaliteta.

foto: Alma Ras

Snaga ovih brendova zasniva se upravo na tome, stoga i ne čudi činjenica, da postoje već pune 22 godine.

foto: Alma Ras

Vjerujemo da će od sada ovo mjesto postati jedna prava mala oaza uživanja za sve žene i muškarce koji uživaju u sofisticiranom donjem vešu, spavaćem programu, u enterijeru poput svjetskih poznatih brendova, a opet unikatnom konceptu prilagođenom potrebama kupaca.

foto: Alma Ras