Zaposleni u PKCG dali krv

Sindikalna organizacija PKCG, kako podsjećaju, tradicionalno organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi, želeći da se na ovaj način pomogne onima kojima je to najpotrebnije

1519 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zaposleni u Privrednoj komori Crne Gore učestvovali su jutros u akciji davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi.

U akciji, čiji je cilj da se obezbijedi dragocjena krv svima koji su u potrebi za njom, učestvovali su predstavnici rukovodstva i Stručne službe PKCG.

- Privredna komora baštini vrijednosti društvene odgovornosti i svojim primjerom nastoji da motiviše građane da se u što većem broju uključe u davalaštvo krvi, humanu aktivnost koja doprinosi zdravlju ne samo primalaca, već i davalaca ove dragocjene tečnosti – kazao je generalni sekretar Pavle D. Radovanović.

Sindikalna organizacija PKCG, kako podsjećaju, tradicionalno organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi, želeći da se na ovaj način pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

"Smatramo da je značaj ovih akcija od posebne važnosti u vrijeme pandemije Covid 19, kada je brojnim hematološkim, onkološkim, kao i hirurškim pacijentima potrebna krv, ali i u tome što doprinose da njene zalihe ostanu stabilne", izjavila je predsjednica Sindikalne organizacije Privredne komore Marija Milačić.

Bonus video: