Osvoji 2000 eura bonusa i 1000 eura u vrijednosti premium kartica svakog dana

Depoziti se mogu uplatiti preko jednog od kanala uplate: platne kartice (Visa, ili Mastercard/Maestro), mPay, POS terminala na preko 300 prodajnih mjesta Tobacco S-press, SMS- Mtel , USSD- Mtel ili J&A terminala

25302 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Hit depozit od sada može vrlo lako postati i tvoj hit, jer imaš mogućnost da osvojiš svakog dana jedan od 400 promo bonusa od 5 eura, jednu od 10 premium gift kartica od 50 eura , ili 5 premium gift kartica u vrijednosti od po 100eura.

Učestvuj u velikoj oktobarskoj promociji od 23. oktobra do 1. novembra, a sve što treba da uradiš jeste da na svoj volcanobet.me nalog uplatiš depozit u pojedinačnom iznosu od minimum 15eura.

Depoziti se mogu uplatiti preko jednog od kanala uplate: platne kartice (Visa, ili Mastercard/Maestro), mPay, POS terminala na preko 300 prodajnih mjesta Tobacco S-press, SMS- Mtel , USSD- Mtel ili J&A terminala .

Igrači koji uplate svoje depozite u toku jednog dana, učestvuju u izvlačenju samo za taj dana koje će biti narednog dana.

Dobitnici promo bonusa se dobijaju slučajnim odabirom algoritma, tako da igrač ne može dobiti više od jedne nagrade dnevno.

foto: Promo

Računica je laka, imaš 3000 dobrih razloga dnevno da se hitno bonusiraš! Samo na volcanobet.me hit depozit.

I to nije sve! Uplaćeni depozit možete iskoristiti na akcijama koje su u toku

“Bonus na kvotu - dobra matemika ” i “Evolution – Red race number”, kao i u planiranim promocijama “Wingo 300 best” i ” EGT” sve do 1. novembra.

Više detalja o promociji Hit depozit možete naći na linku :https://volcanoplus.me/promo/hit-depozit-oktobar/

Za sva dodatna pitanja pozovite naš korisnički servis na broj 19998 ili pišite na mail adresu podrska@volcanobet.me