Ambasadorka Velike Britanije posjetila Opštinu Tivat

Poseban akcenat posjete britanske ambasadorke stavljen je na važnost podsticaja razvoja malih i srednjih preduzeća, odnosno preduzetništva, pa je Kemp tokom posjete upoznata sa svim akivnostima Opštine Tivat na ovom polju
145 pregleda 2 komentar(a)
Alison Kemp, Snežana Matijević, Foto: Opština Tivat
Alison Kemp, Snežana Matijević, Foto: Opština Tivat
Ažurirano: 12.01.2018. 10:10h

Predsjednica Opštine Tivat Snežana Matijević i potpredsjednik Opštine Dejan Maslovar razgovarali su danas sa ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Crnoj Gori, Alison Kemp, koja je boravila u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Tivat.

“Ambasadorka je pokazala zanimanje za aktuelnu situaciju u Tivtu, razgovarajući sa predstavnicima lokalne uprave o njihovom viđenju uticaja inostranih projekata na dalji razvoj Tivta, o strateškom značaju Aerodroma Tivat, o problemima sa kojima se lokalna uprava suočava, ali i o viziji budućnosti grada. Bilo je riječi i o položaju manjina, te važnosti jednakog odnosa ka svim činiocima društvenog života. Predsjednica je istakla da se Tivat ponosi bogatstvom različitosti, koje Tivat obilježavaju na svim nivoima, počev od onog demografskog”, saopšteno je iz kabineta gradonačelnice Matijević.

Poseban akcenat posjete britanske ambasadorke stavljen je na važnost podsticaja razvoja malih i srednjih preduzeća, odnosno preduzetništva, pa je Kemp tokom posjete upoznata sa svim akivnostima Opštine Tivat na ovom polju. Ambasadorka Kemp je ovom prilikom podsjetila kako će Velika Britanija u julu 2018. godine biti domaćin samita Berlinskig procesa koji okuplja zemlje Zapadnog Balkana- zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: