"još jedan važan projekat"

KCCG: Renoviranje i automatizacija Centra za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku

"Radi započinjanja rekonstrukcije obaviće se preseljenje aparata i mobilijara u privremeni prostor u period od 31. oktobra do 8. novembra tekuće godine", kaže se u saopštenju

2134 pregleda 0 komentar(a)
KCCG, Foto: Savo Prelević
KCCG, Foto: Savo Prelević

Klinički centar Crne Gore realizovaće još jedan važan projekat – renoviranje prostora i automatizaciju Centra za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku, saopštili su oni.

"Radi započinjanja rekonstrukcije obaviće se preseljenje aparata i mobilijara u privremeni prostor u period od 31. oktobra do 8. novembra tekuće godine", kaže se u saopštenju.

Kako su kazali, s tim u vezi, zbog ograničenog kapaciteta u navedenom periodu Centar za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku neće biti u mogućnosti da pruža zdravstvene usluge ambulantim pacijentima.

"Imajući u vidu da se u Centru za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku pružaju zdravstvene usluge na primarnom i sekundarnom nivou za građane Podgorice, Kolašina i Danilovgrada, kao i tercijarnom nivou za cijelu Crnu Goru, potrebne informacije pacijenti mogu dobiti svakog radnog dana na Info pultu Poliklinike KCCG-a od 7-15h", saopšteno je iz Kliničkog.

Preporučujemo za Vas