Bečić uputio pisma saučešća predsjednicima parlamenata Turske i Grčke zbog žrtava zemljotresa

„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, izražavam najdublje saučešće predsjedniku Velike narodne skupštine Republike Turske Mustafi Šentopu i predsjedniku grčkog parlamenta Konstantinosu Tasulasu, povodom žrtava snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Grčku",kazao je on

4431 pregleda 5 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Aleksa Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je pismo saučešća predsjednicima parlamenata Turske i Grčke zbog žrtava zemljotresa koji je pogodio tursku egejsku obalu i sjeverni dio grčkog ostrva Samos, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, izražavam najdublje saučešće predsjedniku Velike narodne skupštine Republike Turske Mustafi Šentopu i predsjedniku grčkog parlamenta Konstantinosu Tasulasu, povodom žrtava snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Grčku",kazao je on.

Crna Gora, kako ej anveo, dijeli bol i tugu svih onih koji su izgubili svoje najmilije usljed ove katastrofe, te svim povrijeđenima želimo brz oporavak.

"Naše misli su uz vas, nama tradicionalno prijateljske narode. S posebnom pažnjom pratićemo dalji razvoj događaja”, zaključio je Bečić.

Bonus video: