Novi Volvox je otvorio novi prodajno izložbeni salon u Podgorici

Tokom prva tri dana od otvaranja, kupcima je obezbijeđen popust do 20 odsto na cijeli asortiman, izuzev na proizvode koji su već sniženi

41439 pregleda 43 reakcija 0 komentar(a)
Novi Volvox, Foto: Promo sadržaj
Novi Volvox, Foto: Promo sadržaj

Danas je otvoren veliki prodajno izložbeni salon „Novi Volvox“ u Podgorici, Put Vojislavljevića bb u neposrednoj blizini starog prodajnog objekta. Novi salon modernog enterijera i ugodnog ambijenta, osmišljen je na način da kupcima obezbijedi proširen asortiman u svim kategorijama proizvoda. Kao i do sada, Novi Volvox pažljivo je birao, zastupništva poznatih svjetskih brendova, izbor posebnog dizajna i karakteristika u dijelu enterijera, kao i ponudu za sve vrste najnovijih sistema hidroizolacije, suve gradnje, fasadnih sistema i drugog građevinskog materijala. Posebno treba istaći novi armirački pogon sa potpuno automatizovanim savremenim mašinama za obradu armatura svih oblika i dimenzija.

Prodajno izložbeni salon obuhvata tri cjeline: maloprodajni salon sa širokom ponudom materijala za izgradnju i unutrašnje uređenje poslovnih i stambenih objekata te objekata široke namjene, veleprodajni i skladišni prostor i upravnu zgradu.

„Novi Volvox je ove godine proslavio 11 godina svog postojanja. Posvećenost, pouzdanost, odgovornost, iskrenost i fokus na klijente osnovne su vrijednosti po kojima je kompanija prepoznatljiva svih ovih godina. Naša želja je bila da unaprijedimo već visok kvalitet usluge na način koji omogućava poseban doživljaj kupovine građevinskih materijala u korak sa svjetskim trendovima u ovoj oblasti. Takođe, cjenovna politika je koncipirana tako da odnos kvaliteta i cijene bude u korist naših kupaca i poslovnih partnera. U posljednjih nekoliko mjeseci predano smo radili na automatizaciji procesa upravljanja skladišnim poslovanjem i unaprijedili sistem brzog izdavanja robe tako da je naš tim spreman da odgovori na najkompleksnije zahtjeve naših klijenata.

Izuzetno važan segment poslovanja je i briga o široj društvenoj zajednici u kojoj gradimo i razvijamo našu kompaniju. Trenutno smo u procesu realizacije projekta koji podrazumijeva podršku i donacije u iznosima od po 5.000 eura osnovnim školama „Oktoih“ i „Vuk Karadžić“ u Podgorici, a u narednom periodu ćemo nastaviti da pomažemo i druge vaspitno obrazovne ustanove u Crnoj Gori“ – saopštio je Samo Jovićević, Izvršni direktor kompanije Novi Volvox.

Novi Volvox poziva sve zainteresovane da posjete novootvoreni prodajno izložbeni salon, a tokom prva tri dana od otvaranja, kupcima je obezbijeđen popust do 20 odsto na cijeli asortiman, izuzev na proizvode koji su već sniženi.

Dođite da gradimo zajedno!