Đeljošaj: Podgoričani nakon pooštravanja mjera došli u Tuzi, dobro došle komšije

"Koliko god da neodgovorni pojedinci pokušavaju nanjeti štetu našoj opštini, odnosi sa građanima iz komšijske Podgorice će uvjek biti dobri! Elementarna nepogoda “šerif” i njegov šovinizam neće uspjeti", poručio je Đeljošaj

22726 pregleda 36 reakcija 39 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj kazao je da su Tuzi dočekali nesvakidašnji trenutak, a to je da su im - nakon pooštravanja mjera u Podgorici - stanovnici glavnog grada došli u goste, u njihove lokale, restorane i izletišta.

"Tuzi su dočekali nesvakidašnji vikend, nakon pooštravanja mjera u Glavnom gradu, Podgoričanke i Podgoričani su nam došli u goste u naše lokale, restorane i izletišta. Druženje i ugodne trenutke koje zajednički provode građani ove dvije opštine, koristeći lijepo vrijeme, predstavlja divnu priliku za poruku zajedništva i uvažavanja komšija, dobro došli", napisao je Đeljošaj na Fejsbuku.

Koristi priliku, da se zahvali na poštovanju mjera NKT -a, koje su važeće u Tuzima.

"Koliko god da neodgovorni pojedinci pokušavaju nanjeti štetu našoj opštini, odnosi sa građanima iz komšijske Podgorice će uvjek biti dobri! Elementarna nepogoda “šerif” i njegov šovinizam neće uspjeti", poručio je Đeljošaj.

Bonus video: