Čistoća: Građani da ne šire neprovjerene informacije o posutom otrovu, ekipe Čistoće obilaze teren

"Ekipe ''Čistoća'' d.o.o. su juče popodne, od strane predstavnika NVO, informisane da su nepoznata lica na dvije lokacije u gradu posula otrov. Odmah po prijemu prijave, ekipe su upućene na navedene lokacije kako bi ga uklonili, a svi zaposleni su upozoreni da, ukoliko danas i narednih dana tokom obilaska primijete ovu pojavu, odmah uklone otrov i informišu nadležne inspekcije", navodi se u saopštenju

11969 pregleda 29 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Čistoća
Foto: Čistoća

Nakon brojnih primjera vandalizma i uništavanja imovine svih građana Podgorice, nažalost, suočeni smo sa bezumnim i neshvatljivim činom podmetanja otrova na različitim lokacijama u Podgorici, koje odmah po svakoj prijavi provjeravamo i po pronalasku uklanjamo, saopšteno je iz Čistoće.

"Ekipe ''Čistoća'' d.o.o. su juče popodne, od strane predstavnika NVO, informisane da su nepoznata lica na dvije lokacije u gradu posula otrov. Odmah po prijemu prijave, ekipe su upućene na navedene lokacije kako bi ga uklonili, a svi zaposleni su upozoreni da, ukoliko danas i narednih dana tokom obilaska primijete ovu pojavu, odmah uklone otrov i informišu nadležne inspekcije", navodi se u saopštenju.

Oni su dodali da apeluju na nadležne organe da hitno preduzmu sve mjere na otkrivanju i sankcionisanju počinilaca "ovog gnusnog čina, a naše privredno društvo će nastaviti da odgovorno i profesionalno obavlja povjerene poslove, s uvjerenjem da ćemo, kao i uvijek do sada, uspješno savladati i ovaj izazov".

Oni su zamolili građane da, kako navode "ne šire neprovjerene informacije, jer samo dodatno otežavaju i komplikuju situaciju, ali i da nas istovremeno odmah upoznaju sa svim pouzdanim i bitnim činjenicama kako bismo u što kraćem roku zajednički doprinijeli rješenju ovog problema".

Bonus video: