Učenici prvog razreda nikšićke Ekonomske škole prešli na online nastavu

"Imamo veliki broj profesora koji su covid pozitivni, kao i onih koji su kontakti pa moraju biti u izolaciji. Takođe je i veliki broj učenika covid pozitivno i nemamo odjeljenje da nijesu, makar po jedan ili dva učenika zaražena koronom", kazao je Drljević

6147 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Postupajući po preporuci Instituta za javno zdravlje, direktor Srednje ekonomsko ugostiteljske škole u Nikšiću, Zoran Drljević, donio je odluku da učenici prvog razreda od ponedjeljka, 9.novembra, nastavu pohađaju online, a da se provjera znanja, uz poštovanje svih mjera, obavlja u učionici.

„Imamo veliki broj profesora koji su covid pozitivni, kao i onih koji su kontakti pa moraju biti u izolaciji. Takođe je i veliki broj učenika covid pozitivno i nemamo odjeljenje da nijesu, makar po jedan ili dva učenika zaražena koronom. Zbog toga smo donijeli odluku da svi pređu na online predavanja a vidjećemo u subotu kakva će situacija biti stopa kumulativne incidencije u gradu, i situacija u školi, pa ćemo u odnosu na to odlučiti kako će se nastava odvijati naredne sedmice“, kazao je Drljević „Vijestima“.

Bonus video: