Turska sada jedina u ponudi turističkih agencija

“Ipak, nastojali smo da obezbijedimo našim građanima to što se može. Trenutno imamo u ponudi Tursku, ali sada je sve neizvjesno. Neizvjesna su i putovanja u zemlje regiona zbog testiranja i drugih barijera. Prošle godine smo imali 16 destinacija, ove samo jednu”, rekao je Koprivica u jutrarnjem programu javnog servisa

3083 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Turističke agencije, kada se radi o novogodišnjoj ponudi, za sada imaju samo jednu - Tursku, za razliku od prošlogodišnje kada ih je bilo 16, saopštio je turistički menadžer Milan Koprivica.

On je ukazao da se ove godine novogodišnja putovanja ne pominju.

“Ipak, nastojali smo da obezbijedimo našim građanima to što se može. Trenutno imamo u ponudi Tursku, ali sada je sve neizvjesno. Neizvjesna su i putovanja u zemlje regiona zbog testiranja i drugih barijera. Prošle godine smo imali 16 destinacija, ove samo jednu”, rekao je Koprivica u jutrarnjem programu javnog servisa.

Turska je jedina od najpopularnijih destinacija u koju se može poći bez barijera.

“Pričati o turizmu u vrijeme zatvaranja granica i prekida saobraćaja je nemoguće. Ipak Turska je otvorila granice. Može se poći, ali najviše su to poslovna, a manje turistička putovanja”, navodi Korpivica.

Pandemija koronavirusa potpuno je blokirala rad turističkih agencija.

Bonus video: