Zdravoljupci 2 produžavaju misiju

Uspjeli da usmjere pažnju na to da se zdravlju uvijek treba posvećivati i o njemu voditi računa još od ranog djetinjstva

32910 pregleda 0 komentar(a)
Zdravoljupci, Foto: IDEA
Zdravoljupci, Foto: IDEA

O tome koliko su Zdravoljupci 2 popularni, dovoljno govori to što se u IDEA prodavnicama traži igračka više. Veliko interesovanje ne prestaje, a potražnja je nadmašila sve procjene, datume i očekivanja. Zato iz IDEE stižu lijepe vijesti.

Nove količine Zdravoljubaca stižu 18. novembra, a završetak Programa lojalnosti pomjeren je za 23. novembar.

U godini koju je obilježila riječ „zdravlje“, Zdravoljupci 2 su, bez sumnje, uspjeli da usmjere pažnju na to da se zdravlju uvijek treba posvećivati i o njemu voditi računa još od ranog djetinjstva.

Iako su svi plišani likovi stekli simpatije, neki čak brže od ostalih napuštali police IDEA prodavnica, jedan Zdravoljubac je ipak obilježio ovu godinu. Da, to je pečurka Peki. Već je poznato da ona ima poseban, humani zadatak. To znači da će i akcija prikupljanja sredstava za Centar za autizam „Ognjen Rakočević“ biti produžena do 23. novembra.

Ako ste sakupili naljepnice, a niste imali priliku da uz njih, po posebnoj cijeni nabavite svog Zdravoljupca, to možete učiniti u narednom periodu.

Spisak IDEA prodavnica u kojima ih možete pronaći nalazi se OVDJE.