Od utorka 17.novembra

Pustolovine Viktorije Džouns

Nova edicija Agate Kristi

9626 pregleda 0 komentar(a)
Pustolovine Viktorije  Džouns, Foto: Vijesti online
Pustolovine Viktorije Džouns, Foto: Vijesti online

Živopisni, bučni i orijentalno zavodljivi Bagdad izabran je za mjesto susreta predstavnika dvije najveće, hladnim ratom nepovratno suprostavljene supersile. Dok napetost u iščekivanju nepobitnih dokaza o postojanju tajnih postrojenja za proizvodnju najsmrtonosnijeg oružja raste, agenti monstruozne organizacije, raspoređeni širom svijeta, sprovode u djelo plan za pokoravanje čovječanstva.

Ne prezajući ni od čega, sve napore ulažu kako bi spriječili jedinog čovjeka koji može da posvjedoči o postojanju fantastičnog oružja, britanskog agenta Karmajkla, da pristigne na konferenciju i predstavi dokaze okupljenim delegatima.

Kada joj ranjeni Karamajkl izdahne u naručju u njenoj hotelskoj sobi, Viktorija Džouns, romantična djevojka sklona avanturama, naći će se u pustolovini većoj čak i od onih o kojima je čežnjivo sanjarila.

Udruživši se sa malobrojnima koji uviđaju neumitnu opasnost, Viktorija mora da prati jedini trag za odgonetanje velike tajne, skriven u Karmajklovom umirućim riječima_ Lucifer..Basra…Lefarž.

Ove inspirativne romane možete kupiti po specijalnoj cijeni ili je naručiti Online preko NTC online shopa.

Knjige iz ove edicije su sledeće:

17.11.20. - Agata Kristi: Operacija Bagdad

24.11.20. - Agata Kristi: Ubistvo u uličici

01.12.20. - Agata Kristi: Čovjek u smeđem odijelu

08.12.20. - Agata Kristi: Sofi Hana: Misterija tri četvrtine

Preporučujemo za Vas