Zagrizi bonus!

Meridian nudi nevjerovatan bonus - sastavite 40 parova i čeka vas dodatni bonus od čak 1001%

2444 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Vjerujemo da je većina vas vidjela fantastičnu reklamu koju su snimili Buksovci, ako ima nekih što nijesu preporučujemo da je pogledate, nasmijaće vas kao i sve što rade.

Zanima nas šta vi mislite da li će krokodil zagristi tiket, i pokupiti sjajan dobitak sa dodatnim bonusom?

Vjerovatno ste svi upućeni u sjajnu ponudu koju nudi sportska kladionica Meridian, između ostalog ovaj put izdvojićemo bonus na broj parova, ako nijeste upoznati, objasnićemo vam malo detaljnije o čemu je riječ.

Svaki igrač koji odigra na tiketu minimalno pet parova ostvaruje pravo na bonus 3%, za one igrače koji vole više utakmica na tiketu sportska kladionica Meridian nudi nevjerovatan bonus, sastavite 40 parova i čeka vas dodatni bonus od čak 1001%.

Ostala pravila su jednostavna, čak ih i nema puno, potrebno je samo da je minimalna kvota na tiketu 1.35 i ovaj fantastičan bonus vas sleduje.

Pored ove sjajne ponude sportska kladionica Meridian nudi još mnogo bonusa i aktuelnih promocija, za sve novoregistrovane igrače imaju spremno iznenađenje.

Ako još uvijek nemate otvoren nalog iskoristite ovu sjajnu priliku, registrujte se jednim klikom na meridianbet.me sajtu i ostvarite bonus 10e za sportsko klađenje i 100 besplatnih spinova za online casino!