U Tivtu za novogodišnje i božićne praznike boravilo skoro 40.000 ljudi

Organizatori manifestacije "Welcome to the party" u ovogodišnji program uložili blizu 200.000 eura
0 komentar(a)
Tivat doček, Foto: TO Tivat
Tivat doček, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 08.01.2018. 12:15h

Prema evidenciji Turističke organizacije Tivat, sve programe ovogodišnje manifestacije "Welcome to the party" koja je u tom gradu priređena povodom novogodišnjih i božićnih praznika, posjetilo je skoro 40.000 ljudi.

U periodu od 25. decembra do 7. januara, na gradskoj rivi i štetalištu Pine priređen je veliki broj koncerata domaćih i regionalnih zvijezda

"Zaista smo zadovoljni posjetom i ukupnom atmosferom koja je vladala na Pinima i u Tivtu u protekle dvije nedjelje. Imali smo skoro 40.000 posjetilaca na našim programima, a posebno je uspio sam doček Nove godine kada je bilo oko 10 hiljada ljudi", kazala je direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić.

Ona je istakla da je po njihovim evidencijama, 1.januara u Tivtu posjeta gostoju bila 50 odsto bolja nego lani, dok je 2 .januara u gradu bilo oko 35 odsto više posjetilaca nego na isti dan prošle godine.

Organizatori manifestacije "Welcome to the party" – Turistička organizacija, Opština Tivat, kompanija Brand New Tivat i ovdašnje Udruženje ugostitelja i hotelijera sa sponzorima, u ovogodišnji program uložili su blizu 200.000 eura.

Bonus video: