Najniže cijene na tržištu u novom Voli hipermarketu

Kao dodatni poklon danas i sjutra, na snazi je popust od 10% na sve račune

36719 pregleda 20 reakcija 0 komentar(a)
Foto: VOLI
Foto: VOLI

Kompanija Voli je danas otvorila svoj novi hipermarket u Podgorici, u naselju Zlatica.

U skladu sa rastućim potrebama stanovništva, potrošačima je ponuđen objekat novog koncepta, koji pruža poseban doživljaj kupovine i objedinjuje dodatne usluge u cilju uštede vremena i novca.

Lokacija hipermarketa je pogodna kako za domaće stanovništvo, tako i za potrošače koji su u tranzitu, za koje posebnu pogodnost predstavlja Take&go ponuda. U sklopu objekta, osim hipermarketa, nalazi se poslovnica Pošte i apoteka Tea Medica.

U novom Voli hipermarketu kupce očekuje oko 10.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala, biranih sa posebnom pažnjom i fokusom na zdravo, svježe i domaće. Kupcima je na raspolaganju sektor svježeg mesa i ribe, gastro linija, vinarija sa vinima sa svih meridijana, Voli pekara i sektor voća i povrća kojem se posvećuje posebna pažnja. Prodajni prostor novog Voli hipermarketa se prostire na 1400m2, a na raspolaganju je 70 parking mjesta. Ispunio je sva očekivanja vjernih potrošača, imajući u vidu brojne pogodnosti, izuzetno bogatu ponudu i odličnu uslugu, a posebno zbog izuzetno niskih cijena.

Potrošače u novom Voli marketu su posebno obradovale trajno niske cijene, jer se novi hipermarket može pohvaliti najnižim cijenama na tržištu.

Kao dodatni poklon danas i sjutra, na snazi je popust od 10% na sve račune.