Preduzeće Crown-s raste i razvija se zahvaljujući mladom kolektivu

Obje djelatnosti koje vodi posluju sa uspjehom, a vlasnik ove firme smatra da je za to najzaslužniji tim od osammladih zaposlenih, od kojih je on sa 39 godina najstariji

5227 pregleda 105 reakcija 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Crown-s
Ilustracija, Foto: Crown-s

Nakon više od deceniju rada u Optici Jovović, koju je naslijedio od svog oca, izvršni direktor preduzeća Crown-s iz Bijelog Polja Saša Jovović poželio je da se okuša u novom biznisu i prije godinu je otvorio ugostiteljski objekat Beer house Region 6.

Obje djelatnosti koje vodi posluju sa uspjehom, a vlasnik ove firme smatra da je za to najzaslužniji tim od osammladih zaposlenih, od kojih je on sa 39 godina najstariji.

„Poslije 11 godina rada u optici, Jovović se odlučio na pokretanje novog biznisa i to ugostiteljskog objeka Beer House Region 6, koji je od nedavno otvoren u novoizgrađenom naselju u Bijelom Polju.

Tokom epidemije koronavirusa, u jednom periodu, obje djelatnosti u okviru preduzeća Crown-s su bile zatvorene, u skladu sa mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT).

Jovović navodi da epidemija koronavirusa nije toliko uticala na poslovanje preduzeća Crown-s jer su uspijevali da svoju ponudu promovišu i putem društvenih mreža i tako dođu do novih kupaca, ali da mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti jesu uticale na poslovanje ugostiteljskog objekta Beer house, pa je smanjen broj gostiju u lokalu, što je dovelo do pada prihoda.

U ovom preduzeću navikli su na dobru saradnju sa NLB Bankom koja je uvijek podržavala razvojne planove preduzeća.

„Da nije bilo NLB Banke ne bismo ni pokrenuli Beer house, koji je nastao kao rezultat kreditnog aranžmana sa ovom bankom“, navodi Jovović.

I pomoć putem programa Okvir pomoći u vidu besplatne reklame, je za preduzeće Crown-s bila od izuzetnog značaja, jer je došla u pravo vrijeme i doprinijela da se za Region 6 sazna širom Crne Gore.

************

NLB Banka nastoji da pomogne mikro i malim preduzećima da lakše prevaziđu posljedice krize izazvane epidemijom koronavirusa, putem projekta NLB Okvir Pomoći koji se realizuje u saradnji sa partnerima, kompanijom Visa i medijskim partnerima: Vijesti i Metropolis Media. Putem ovog projekta, 20 odabranih mikro i malih preduzeća ostvarilo je pravo na besplatnu reklamnu podršku, besplatnu članarinu za NLB Visa biznis karticu na 12 mjeseci, kao i pravo na besplatnu implementaciju NLB E-commerce servisa i tehničku podršku za pokretanje online prodavnice.

Za više priča naših mikro i malih preduzeća podržanih projektom NLB #OkvirPomoći, posjetite stranicu: www.nlb.me/okvir.