STANJE NA PUTEVIMA

AMSCG: Oprezno duž klisura i usjeka

Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove
0 komentar(a)
AMSCG, stanje na putevima, Foto: Boris Pejović
AMSCG, stanje na putevima, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 07.01.2018. 08:29h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimicno mokrim kolovozaima, a na pojedinim dionicama magla smanjuje vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza.

Oni su upozorili da je na dionicama koje prolaze kroz usjeke povećana opasnost od odrona, i savjetovali vozačima maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na dionicama Brajići-Lapčići i Košljun-Zavala do 9. januara neće biti potpune obustave saobraćaja, već će se on preusmjeriti na jednosmjerni, uz obavezno poštovanje semaforske signalizacije.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj - Krute, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Preporučujemo za Vas