održaće se samo ceremonija polaganja vijenaca na spomenik

Zbog teške epidemiološke situacije: Otkazana svečana sjednica SO Tivat

Zbog pandemije koronavirusa u prethodnom preriodu je već otkazana ili redukovana i većina raznih sportskih, kulturnih i društvenih dešavanja koja su trebala da budu održana u sklopu manifestacije "Novemvarski dani", posvećene 21. novembru – Danu Opštine Tivat

3056 pregleda 2 komentar(a)
Opština Tivat, Foto: Siniša Luković
Opština Tivat, Foto: Siniša Luković

Zboga aktuelne teške epidemiološke situacije u Tivtu i Crnoj Gori, lokalna uprava Tivta donijela je danas odluku o otkazivanju svečane sjednice Skupštine Opštine (SO) Tivat koja je trebalo da se održi na Dan Opštine, u subotu 21. novembra u 10.30 sati u velikoj dvorani tivatskog Centra za kulturu.

Kako je saopšteno iz Opštine, sjutra će se od ranije predviđenih programa koji su trebali da budu održani povodom praznika grada Tivta, održati samo ceremonija polaganja vijenaca na spomenik Palim borcima kod nekadašnjeg objekta stare škole u devet časova, a potom će gradonačenik Željko Komnenović u 9.40 sati ispred zgrade Opštine, predati zastavu Odredu Bokeljske mornarice Tivat.

U multimedijalnoj sali Opštine u 10 časova biće održana ceremonija dodjele nagrada najboljim studentima Tivta.

Zbog pandemije koronavirusa u prethodnom preriodu je već otkazana ili redukovana i većina raznih sportskih, kulturnih i društvenih dešavanja koja su trebala da budu održana u sklopu manifestacije "Novemvarski dani", posvećene 21. novembru – Danu Opštine Tivat.

Preporučujemo za Vas