Bečić: Obaveza svih nas je da sačuvamo civilizacijsko i kulturno nasljeđe Kotora

"Sa uvjerenjem da će lokalna uprava predano nastaviti sa volorizacijom započetih projekata i planova, izražavam iskrenu nadu da naš drevni grad čeka svijetla budućnost", rekao je Bečić

3218 pregleda 2 komentar(a)
Bečić, Foto: Luka Zeković
Bečić, Foto: Luka Zeković

Koristim priliku da Vam sa zadovoljstvom čestitam 21. novembar - Dan oslobođenja Kotora i veličanstvenu pobjedu nad fašizmom, koju je ovaj grad izvojevao prije 76 godina, zahvaljujući hrabrosti i junaštvu rodoljuba koji nijesu štedjeli sopstvene živote za slobodu našeg naroda i naše otadžbine.

To je povodom Dana opštine Kotor rekao predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, koji je uputio čestitke predsjedniku Opštine Kotor Vladimiru Jokiću i predsjedniku Skupštine opštine Kotor, Dejanu Vukšić.

"Obaveza svih nas je da sačuvamo civilizacijsko i kulturno nasljeđe ovog grada i tradiciju viševjerskog i multinacionalnog sklada koje su nam preci ostavili, te jedinstvenu prirodnu ljepotu rijetko viđenu u Evropi i svijetu, uporedo unapređujući turističku i privrednu infrastrukturu što vodi ka boljem životnom standardu kako građana Kotora, tako i čitave Crne Gore. Sa uvjerenjem da će lokalna uprava predano nastaviti sa volorizacijom započetih projekata i planova, izražavam iskrenu nadu da naš drevni grad čeka svijetla budućnost", rekao je Bečić.

Bonus video: