ČESTITAO DAN OPŠTINE

Marković: Tivat zauzima visoko mjesto na evropskoj i svjetskoj mapi elitnog turizma

"Ovaj grad je primjer kako se uz dugoročnu viziju i strateško partnerstvo Vlade, lokalne samouprave i investitora može ostvariti ekonomski preporod na benefit njegovih građana, ali i cijele države", piše u čestitki Markovića

1250 pregleda 3 komentar(a)
Marković, Foto: Savo Prelević
Marković, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime dan opštine Tivat predsjedniku opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine Andriji Petkoviću, odbornicima u Skupštini i svim građanima.

"Danas Tivat zauzima visoko mjesto na evropskoj i svjetskoj mapi elitnog turizma. Ovaj grad je primjer kako se uz dugoročnu viziju i strateško partnerstvo Vlade, lokalne samouprave i investitora može ostvariti ekonomski preporod na benefit njegovih građana, ali i cijele države", piše u čestitki Markovića, saopšteno je iz Vlade.

Dodaje se da Tivat već sada ima respektabilnu razvojnu osnovu koju će dodatno unaprijediti planirana valorizacija aerodroma te ulaganja u kapitalnu saobraćajnu infrastrukturu. 

"Što će nesumnjivo privući kapital, nove investicije i nova poslovna znanja neophodna svakoj zajednici", navodi se u čestitki Markovića.

Preporučujemo za Vas