čestitao dan opštine

Bečić: Tivćani konačnim oslobođenjem od fašizma zlatnim slovima utkali sebe u slavnu slobodarsku tradiciju Crne Gore

"Vjerujem da ćete i sopstvenim pregnućem i posvećenošću doprinijeti tome da Tivat iskoristi svoje prirodne, turističke i, uopšte, privredne potencijale, i tako postane izvrstan primjer održivog razvoja i generator ukupnog ekonomskog napretka Crne Gore", rekao je Bečić

2459 pregleda 3 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupstina.me
Bečić, Foto: Skupstina.me

Sloboda, kao jedna od najuzvišenijih univerzalnih vrijednosti, koju je narod Tivta prije 76 godina ponovo uzeo u svoje ruke, bila je i ostala preduslov za stvaranje šansi za dostojanstven život građana i za ukupan razvoj prelijepe tivatske opštine, rekao je predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, povodom Dan opštine Tivat.

On je čestitao je predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću i predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću.

„Koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 21. novembra, Dana opštine, kada su Tivćanke i Tivćani konačnim oslobođenjem od fašizma zlatnim slovima utkali sebe u slavnu slobodarsku tradiciju Crne Gore. Vjerujem da ćete i sopstvenim pregnućem i posvećenošću doprinijeti tome da Tivat iskoristi svoje prirodne, turističke i, uopšte, privredne potencijale, i tako postane izvrstan primjer održivog razvoja i generator ukupnog ekonomskog napretka Crne Gore", rekao je Bečić.

On je dodao da je ubijeđen da će se oni bezrezervno posvetiti obezbjeđivanju uslova za poboljšanje turističke ponude, te razvoju saobraćajne, komunalne i ukupne društvene infrastrukture, čime će garantovati prosperitet jednog od najljepših mjesta na jadranskoj obali.

"S tim u vezi, usvajanjem vrijednosti savremene Evrope u funkcionisanju lokalne zajednice na najbolji način ćete doprinijeti ubrzanju našeg puta do punopravnog članstva u porodici evropskih naroda. Uz iskrenu želju da Tivat za kratko vrijeme postane najupečatljiviji primjer svestranog progresa, još jednom Vam čestitam Dan opštine", zaključio je Bečić.

Preporučujemo za Vas