ČESTITAO DAN OPŠTINE

Đukanović: Uvjeren sam da će i nova Vlada prepoznati višestruke prednosti daljeg ulaganja u Tivat

"Zahvaljujući strateški usmjerenim infrastrukturnim i razvojnim projektima, baziranim na principima dugoročne održivosti, Tivat je obezbijedio posebno mjesto na turističkoj i nautičkoj mapi jugoistoka Evrope i postavio našu zemlju na listu prestižnih destinacija turista širom svijeta", istakao je Đukanović

4894 pregleda 10 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 21. novembra – Dana opštine Tivat, predsjedniku Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću, odbornicima i svim građanima Tivta uz najbolje želje za dalji uspješan rad, saopšteno je iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore. 

"Zahvaljujući strateški usmjerenim infrastrukturnim i razvojnim projektima, baziranim na principima dugoročne održivosti, Tivat je obezbijedio posebno mjesto na turističkoj i nautičkoj mapi jugoistoka Evrope i postavio našu zemlju na listu prestižnih destinacija turista širom svijeta", istakao je Đukanović.

On je dodao da baštineći vjekovima najviše vrijednosti multikulturalizma i multietničnosti, Tivat i njegovi građani nastavljaju da doprinose svim uspjesima savremene Crne Gore, od obnove njene nezavisnosti, članstva u NATO i izgradnje demokratske i evropske Crne Gore.

"Uvjeren sam da će i nova Vlada prepoznati višestruke prednosti daljeg ulaganja u Tivat za dobrobit cijele Crne Gore, oporavak i dinamiziranje ekonomskog razvoja i očuvanje njenog građanskog karaktera", poručio je Đukanović.

Preporučujemo za Vas