Konkurs za dodjelu volonterske nagrade „Aleksandar Šime Dedović“

„Nagrade će se dodijeliti jednoj organizaciji i jednom volonteru koji su se istakli u volonterskom radu, organizaciji volonterskih aktivnosti, uključivanju volontera i ostalim područjima koja doprinose razvoju volonterizma u nikšićkoj opštini“, navodi se u saopštenju za javnost

3421 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

NVO „Alfa centar“ raspisao je po drugi put Konkurs za dodjelu volonterske nagrade „Aleksandar Šime Dedović“ za organizacije i volontere u cilju doprinosa razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću.

„Nagrade će se dodijeliti jednoj organizaciji i jednom volonteru koji su se istakli u volonterskom radu, organizaciji volonterskih aktivnosti, uključivanju volontera i ostalim područjima koja doprinose razvoju volonterizma u nikšićkoj opštini“, navodi se u saopštenju za javnost.

Konkurs je otvoren do 2.decembra, dok će nagrade za volontera/ku godine i za volonterizam biti dodijeljene 5.decembra, na Svjetski dan volontera.

„Uručenjem ove nagrade želimo da podstaknemo lokalne organizacije da se što više usmjere volonterskom potencijalu i da se volonterski trud i rad do sada, ali i u budućnosti cijeni i nagradi“, poručili su iz „Alfa centra“.

Online prijave su na sajtu „Alfa centra“ www.alfacentar.org , a prijave se šalju e-mail: volonterskiklub@alfacentar.org.

Prošle godine nagrade su dobili Alessandra Ahmetović, volonterka Centra za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja „Defendologija“, u kategoriji pojedinaca, i Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, Access program Nikšić, kada su u pitanju institucije.

Bonus video: