čestitka povodom dana opštine

Abazović: Radujem se budućim planovima razvoja Kotora

On je istakao da je nova, odnosno stara gradska uprava, i ranije pokazala kako se može raditi u interesu građana, kao i da tim putem treba revnosno nastaviti

4325 pregleda 208 reakcija 0 komentar(a)
Abazović tokom jedne od posjeta Kotoru, Foto: GP URA
Abazović tokom jedne od posjeta Kotoru, Foto: GP URA

Kotor je grad u kojem su se tokom vjekova ukrštali razni uticaji kultura i koji je, zahvaljujući svojoj bogatoj istoriji, ucrtao Crnu Goru na svjetsku turističku mapu. Građani Kotora su demonstrirali kako izgleda demokratija na djelu, a slijedeći talas promjena, Kotor će se dalje razvijati u skladu sa novim vremenima, zahtjevima i trendovima, u korist svih”, saopštio je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitujući Dan opštine Kotor koji se obilježava sjutra, 21. novembra.

On je istakao da je nova, odnosno stara gradska uprava, i ranije pokazala kako se može raditi u interesu građana, kao i da tim putem treba revnosno nastaviti.

"Samo sistemska i odgovorna politika može odgovoriti na izazove koje je ostavila prethodna vladajuća većina. Zbog toga je od posebnog značaja imati senzibilitet i političku volju za dalje ravnomjernije razvijanje potencijala koje Kotor ima. Nikada više ne smijemo dozvoliti da ispred interesa građana budu interesi krupnog kapitala i šačice moćnika. Treba vratiti ugled Kotoru koji, kao grad koji se nalazi na UNESCO-voj listi svjetske kulturne baštine, to nesumnjivo zaslužuje”, navodi se u Abazovićevoj čestitki svim građanima Kotora, predsjedniku Skupštine, predsjedniku Opštine i cijelom opštinskom rukovodstvu.

Lider URA-e je još kazao da se raduje budućim planovima razvoja Kotora, kako bi taj grad novim generacijama ostavili za ponos i da je to veliki test za aktuelnu vlast.

"Usotalom, to je obaveza svake nove i naredne vlasti”, zaključuje se u čestitki Abazovića.

 
Preporučujemo za Vas