Počelo novogodišnje ukrašavanje Podgorice

"Ove godine planirano je ukrašavanje Trga nezavisnosti, užeg centra grada, kao i gradskih bulevara i ulica", dodali su iz PG biroa

8771 pregleda 29 reakcija 28 komentar(a)
Ukrašavanje Podgorice, Foto: PG Biro
Ukrašavanje Podgorice, Foto: PG Biro

Iz PG biroa je saopšteno da su radnici Komunalnih usluga, poštujući sve preporuke povodom aktuelne epidemiološke situacije, danas počeli sa novogodišnjim ukrašavanjem Podgorice.

"Kako bi naš grad i u ovim okolnostima osjetio novogodišnju atmosferu i praznični duh. Podsjećamo, Glavni grad je prošle godine promijenio način dekorisanja, što je izazvalo oduševljenje naših sugrađana, ali i poslalo lijepu sliku praznične atmosfere i van naših granica. Ove godine planirano je ukrašavanje Trga nezavisnosti, užeg centra grada, kao i gradskih bulevara i ulica", dodali su iz PG biroa.

Pojasnili su da će na Trgu biti postavljena novogodišnja jelka, a kao i prošle godine u užem centru biće postavljene 3D figure, na radost naših najmlađih sugrađana.

"U planu je kićenje Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, Bulevara Džordža Vašingtona, Bulevara bratstva i jedinstva, Ulice Kralja Nikole, Ulice Jovana Tomaševića, Ulice Vuka Karadžića, Moskovska ulice, Ulice Marka Miljanova, Ulice slobode, Njegoševe i Hercegovačke ulice. Podsjećamo da je u postupku javne nabavke novih novogodišnjih ukrasa izjavljena žalba, te da ona nije izvjesna. Međutim, kako je u međuvremenu došlo do otkazivanja orzganizovane proslave novogodišnjih praznika neće se pokretati nova procedura nabavke", naveli su iz Glavnog grada.

Bonus video: