SDP Tivat: Budimo odgovorni prema sebi, sugrađanima, gradu i državi

"To dugujemo ne samo njima nego i pokoljenjima koja dolaze", naveo je Aleksandar Đurović, predsjednik OO SDP Tivat

2426 pregleda 6 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Tivatski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) čestitao je sugrađanima Dan oslobođenja i Dan opštine Tivat, "uvjereni da naša opština zajedničkim radom može postati bolje mjesto za život".

"U vremenu globalne pandemije, ekonomske krize i renesanse kleronacionalizma moramo biti jaki, složni i požrtvovani, čuvati naše stare, naše najbliže, pomoći jedni drugima i pomoći našoj državi kako bi što lakše, što brže i što bezbolnije prebrodili težak trenutak u kome se nalazimo. Bez obzira na težinu i ozbiljnost trenutne situacije ne smijemo zaboraviti žrtve naših predaka koji su branili Crnu Goru, naš grad i našu slobodu, ne smijemo zaboraviti našu antifašističku istoriju koja je branila, gradila i izgradila naše građansko multietničko društvo i omogućila nama da odrastemo i živimo u našoj prelijepoj slobodnoj i nezavisnoj Crnoj Gori. Budimo odgovorni prema sebi, prema svojim sugrađanima, svom gradu i svojoj državi jer to dugujemo ne samo njima nego i pokoljenjima koja dolaze", naveo je Aleksandar Đurović, predsjednik OO SDP Tivat.

SDP će, poručuje on, "kao i u protekle tri decenije" biti prva u odbrani interesa Tivta i države, "uz čvrstu uvjerenost da zajednički i složno možemo savladati sve izazove sa kojima se suočavamo".

Bonus video: