Abazović: Vratiti Budvi kosmopolitski duh i trasirati je stazama uspjeha

Budvu treba nastaviti izgrađivati kao metropolu turizma naše zemlje i brižljivo voditi računa o njenom prostornom uređenju, ističe lider Građanskog pokreta URA

5805 pregleda 170 reakcija 25 komentar(a)
Abazović, Foto: URA
Abazović, Foto: URA

Predsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović, čestitao je danas 22. novembar - Dan opštine Budva rukovodstvu grada, Skupštini opštine Budva, svim odbornicima i građanima.

“Na dan kada je Budva oslobođena od fašizma u Drugom svjetskom ratu danas se prisjećamo žrtve onih koji su svoje živote dali za slobodu ovoga grada. Onih čija napregnuća i ideje i danas moramo baštiniti kao svijetle tačke naše istorije i temelje Budve ali i cijele Crne Gore a to su antifašističke vrijednosti”, poručio je Abazović.

On je kazao da Budvu treba nastaviti izgrađivati kao metropolu turizma naše zemlje, brižljivo voditi računa o njenom prostornom uređenju.

Budva, ističe Abazović, mora biti kosmopolitski grad u koji dolaze ljudi sa svih meridijana i u kojem su svi rado dočekani. "To je najveće bogatstvo Budve koje treba čuvati”, poručio je u čestitki.

Dodaje da se raduje svim novim projektima u tom gradu i da vjeruje da će lokalna uprava za sve konstruktivne ideje i projekte imati podršku i u novoj Vladi.

“Neizmjerno smo dužni gradu koji čini okosnicu naše turističke privrede i naša briga prema njemu zadatak je svih dobronamjernih subjekata u društvu. Budvu treba trasirati stazama uspjeha”, poručio je Abazović.

Bonus video: