SBbet svakog ponedeljka svima dijeli bonuse!

Jedinstveni Happy Monday Bonus – samo u SBbetu

37966 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Dovoljno je samo da imate otvoren nalog na sajtu sbbet.me i uplatite sredstva na svoj SBbet nalog a mi ti darujemo 10% uplaćenih sredstava!

Sredstva na vaš nalog možete uplatiti u svim našim poslovnicama, J&A terminalima, preko bankarskih kartica (visa/master), SKRILL, NETELLER kao i na svim Tobacco S Press trafikama putem Mpay terminala.

Nakon uplaćenog depozita i prvog bonusa od 10% koji dobijate ponedeljkom, vrijeme je da odigrate tiket!

Svaki igrač koji odigra minimum 6 parova ostvaruje pravo na bonus od 5% dok kladioničarski znalci koji vole da produže svoj tiket na 35 i više parova stiču pravo na nevjerovatni BONUS od 300%!

Jedini uslov za ovaj bonus je kvota 1.25 i veća, to je sve!

Odigrajte vaš tiket i očekujte maksimalnu isplatu od 25000 eura sa obračunatim bonusom!

Ali to nije sve…

Od 16. do 30. novembra, svaki novi igrač koji se registruje na sbbet.me sajtu dobija besplatnih 100 spinova dobrodošlice za slot igru Jumbo Joker.

Kad registrujete novi nalog, izvršite verifikaciju korisničkog naloga i sačekajte najkasnije 24 sata da dobijete svoje spinove.

Nije potrebno da uplaćujete novac na svoj nalog, a besplatne spinove možete iskoristi u roku od 7 dana od dodijeljivanja.

Ono što je najbolje od svega: za ovaj bonus nema nikakvih uslova!

Na vama je da li ćete ga iskoristi za igre na sportskom klađenju, najboljoj igri brojeva Lucky 6 – gdje možete osvojiti Električni trotinet Xiaomi Mijia ili online kazinu gdje imate mogućnost da osvojite 5000 eura na Battle of God kazino turniru - to ćete već sami odlučiti!

SBbet, igraj i ti!