Konkurs za volonterske nagrade

“Nagrade će se dodijeliti jednoj organizaciji i jednom volonteru koji su se istakli u volonterskom radu, organizaciji volonterskih aktivnosti, uključivanju volontera i ostalim područjima koja doprinose razvoju volonterizma u nikšićkoj opštini“, navodi se u saopštenju za javnost

858 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Volonterski centar
Foto: Volonterski centar

NVO „Alfa centar“ raspisao je po drugi put Konkurs za dodjelu volonterske nagrade “Aleksandar Šime Dedović“ za organizacije i volontere u cilju doprinosa razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću.

“Nagrade će se dodijeliti jednoj organizaciji i jednom volonteru koji su se istakli u volonterskom radu, organizaciji volonterskih aktivnosti, uključivanju volontera i ostalim područjima koja doprinose razvoju volonterizma u nikšićkoj opštini“, navodi se u saopštenju za javnost.

Konkurs je otvoren do 2. decembra, dok će nagrade za volontera godine i za volonterizam biti dodijeljene 5. decembra, na Svjetski dan volontera.

„Uručenjem nagrade želimo da podstaknemo lokalne organizacije da se što više usmjere volonterskom potencijalu i da se volonterski trud i rad sada, ali i u budućnosti cijeni i nagradi“, poručili su iz „Alfa centra“.

Bonus video: