MA: Uz avio kartu sa i do aerodroma i tokom policijskog časa

Kako su objasnili, uslov je da nadležnim službama prilože na uvid svoju avio ili bording kartu, ali napominju da su putnici u obavezi da se direktno upute na svoje odredište i poštuju važeće mjere

3562 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Usljed mjera NKT-a koje će se primjenjivati od srijede 25. novembra, a koje se prije svega odnose na zabranu napuštanja objekta stanovanja nakon 19 h, Montenegro Airlines obavijestio je putnike čije je vrijeme polijetanja ili slijetanja nakon 19 sati, da im je dozvoljeno kretanje do aerodroma polijetanja, odnosno povratak do mjesta stanovanja.

Kako su objasnili, uslov je da nadležnim službama prilože na uvid svoju avio ili bording kartu, ali napominju da su putnici u obavezi da se direktno upute na svoje odredište i poštuju važeće mjere.

"Podsjećamo da je radno vrijeme poslovnica MA u Podgorici i Budvi radnim danima od 8 do 16 h. Radno vrijeme Call centra (19804) je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 h, a subotom od 8 do 14 h. Šalteri na aerodromima u Podgorici i Tivtu su otvoreni dva sata prije letova", navodi se u saopštenju.

Kazali su da se kompanija pridržava zdravstveno-bezbjednosnih mjera na najvišem nivou.

Bonus video: