Doktori dežuraju na pet punktova

Građanima će biti pružana zdravstvena zaštita u Domu zdravlja u Bloku pet, Novoj varoši, Koniku, Tuzima i Zeti
0 komentar(a)
Dom zdravlja Nova varoš, Foto: Luka Zeković
Dom zdravlja Nova varoš, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.01.2018. 07:29h

Tokom božićnih praznika, odnosno danas i u ponedjeljak, građanima će biti pružana zdravstvena zaštita u Domu zdravlja u Bloku pet, Novoj varoši, Koniku, Tuzima i Zeti.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, svih dana praznika od 7 do 21 sat. Izabrani doktori za djecu radiće u Novoj Varoši 24 sata dnevno”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Naveli su da će se tokom prazničnih dana, u Domu zdravlja u Tuzima i Zeti zdravstvena zaštita pružati od 7 do 15 sati.

“Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 7 do 21 čas. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, pa će se nalozi primati u Bloku pet i na Koniku, od 7 do 19 časova. Terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davaće se svakog dana od 7 do 19 sati”, pojasnili su iz Doma zdravlja.

Za vrijeme praznika u „Vodovodu i kanalizaciji” biće organizovano 24 časa dežurstvo tehničke službe i za hitne intervencije.

“Sve eventualne kvarove ili problem u vodosnabdijevanju potrošaci mogu prijaviti na broj telefona dežurne službe 020 440-388”, saopšteno je iz tog preduzeća.

Tokom božićnih praznika pijace u Glavnom gradu biće otvorene svaki dan, s tim da će raditi skraćeno danas, sjutra i u ponedjeljak.

“Zelene pijace radiće od šest do 15 časova, a za prodaju mješovite robe od 8 do 15. Uobičajeno radno vrijeme će biti na Kamionskoj pijaci i od 6-21 svakog dana, a Stočna pijaca radiće u ponedjeljak od 6 do 13 sati”, navedeno je iz „Pijaca i tržnica”.

Bonus video: