RAZGOVARAO SA PREDSTAVNICIMA CRNVO-A

Bečić: Skupština će raditi na jačanju saradnje sa nevladinim sektorom

Bečić je naglasio spremnost da kroz razmatranje predloga upućenih od strane civilnog društva dođe do razvoja novih mehanizama saradnje

1738 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Skupstina.me
Sa sastanka, Foto: Skupstina.me

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa Anom Novaković Đurović izvršnom direktoricom CRVNO-a i Lidijom Knežević, koordinatorkom programa.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Bečić je naglasio spremnost da kroz razmatranje predloga upućenih od strane civilnog društva dođe do razvoja novih mehanizama saradnje.

"Ovom prilikom on je naveo da su Skupština Crne Gore i nevladin sektor imali saradnju na više nivoa i izrazio uvjerenje da će uskoro biti formirana radna tijela, kako bi bile razmatrane mogućnosti za unapređenje i intenziviranje saradnje u dijelu zajedničkih oblasti rada. Ističući da je njihov fokus usmjeren na uspostavljanje različitih modela saradnje civilnog društva sa Skupštinom Crne Gore, sagovornice su iskazale spremnost da kroz dijalog sa Parlamentom pruže puni doprinos u cilju uspostavljanja transparentnih i cjelishodnih procedura", navodi se u saopštenju Skupštine.