Moj Lab poliklinika raspolaže najsavremenijom laboratorijom i uređajima

Kompletna radiološka dijagnostika - prava slika vašeg organizma u rukama stručnjaka

Često se dešava da, iako se osjećamo naizgled sasvim dobro, unutrašnji procesi u organizmu već uveliko pokazuju da ne funkcioniše baš sve kako treba i ukazuju na moguća oboljenja. Ukoliko ih otkrijemo na vrijeme, većina budućih komplikacija mogla bi se spriječiti

16496 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj lab
Foto: Moj lab

Gotovo da ne postoji ni jedno stanje, bolest ili povreda, koja ne zahtijeva radiološku analizu. Od velikog je značaja u dijagnostifikovanju, a kasnije i u praćenju efekata terapije i ranom otkrivanju eventualnih komplikacija koje se mogu javiti tokom liječenja. Često se dešava da, iako se osjećamo naizgled sasvim dobro, unutrašnji procesi u organizmu već uveliko pokazuju da ne funkcioniše baš sve kako treba i ukazuju na moguća oboljenja. Ukoliko ih otkrijemo na vrijeme, većina budućih komplikacija mogla bi se spriječiti. Ultrazvučna dijagnostika je jedna od najčešće primjenjivanih radioloških metoda, upravo zbog svoje dostupnosti i neškodljivosti za pacijente, a u isto vrijeme visoke specifičnosti i senzitivnosti.

Kadić
Kadićfoto: Moj lab

Prepustite detaljnu, kompletnu kontrolu doktoru Vuku Kadiću, specijalisti radiologije, koji će zahvaljujući svom znanju i iskustvu otkloniti vaše sumnje ili postaviti preciznu dijagnozu. Dokazana stručnost dr Kadića i sofisticirani dijagnostički aparati koji su u samom vrhu svjetske medicinske tehnologije, a po prvi put dostupni u Crnoj Gori, omogućavaju najkraći put do uspostavljanja precizne dijagnoze i liječenja.

Moj Lab poliklinika raspolaže najsavremenijom laboratorijom i uređajima koji su se pokazali najefikasnijim u medicinskoj dijagnostici širom svijeta. Zahvaljujući ultrazvuku Acuson Sequoia, po prvi put dostupnom kod nas, omogućena je široka paleta dijagnostičkih radioloških i ginekoloških pregleda uključujući ehokardiografiju i kolor dopler. Zahvaljujući digitalnom rendgen aparatu sa minimalnom dozom zračenja, dobijaju se visokokvalitetni rendgenski snimci: skeleta, abdomena, urotrakta, pluća i srca.

Iskoristite posebne povoljnosti u Moj Lab poliklinici, obavite kompletan ultrazvučni pregled određene regije ili cijelog tijela. Zakažite pregled pozivom na br 19989.

foto: Moj lab
Preporučujemo za Vas