Neponovljiva ponuda za Vaš biznis

Da biste održali odnos sa starim mušterijama, kao i dobili nove, neophodno je da svoju ponudu predstavite na internetu i na taj način komunicirate sa klijentima

29315 pregleda 197 reakcija 0 komentar(a)
Foto: agencija lagano
Foto: agencija lagano

Iskoristite akciju za Black Friday i Cyber Monday kroz petodnevne popuste na usluge koje će pomoći Vašem biznisu i dovesti Vam nove klijente.

Sa restriktivnim mjerama i ograničenim mogućnostima kretanja, kako u Crnoj Gori tako i šire, zabilježena je promjena ponašanja kupaca: od klasične kupovine u fizičkim radnjama ili čekanja u redu, do kupovine preko interneta, poručivanja proizvoda ili zakazivanja termina preko web sajta. Trenutne i potencijalne mušterije su online, a da li je i Vaš biznis?

Već osam mjeseci, značajan broj biznisa u Crnoj Gori je prinuđen da privremeno zatvori svoje objekte ili da drastično promijeni svoj način poslovanja i interakcije sa mušterijama.

Velikom brzinom, navike kupaca su se promijenile i njihovo ponašanje je usmjereno na traženje informacija o proizvodima i uslugama putem interneta, kao i na online kupovinu.

Biznisi ne mogu raditi na isti način kao i prije pandemije. Potrošači su se prilagodili novim okolnostima, a evo kako da to uradite i Vi.

Kako unaprijediti online poslovanje?

Da biste održali odnos sa starim mušterijama, kao i dobili nove, neophodno je da svoju ponudu predstavite na internetu i na taj način komunicirate sa klijentima.

Bilo da ste preduzetnik, freelancer, vodite organizaciju, imate startup, manju ili veću kompaniju ili pak domaću radinost, potrebno je:

1. Kreirati web sajt za Vaš biznis

Koju god uslugu ili proizvod da nudite, kupci se prvo informišu preko interneta, a najbolje mjesto koje može dati potrebne informacije je upravo Vaš web sajt, na kojem možete predstaviti sve što želite. Takođe, sajt je uvijek dostupan, radi 24/7.

Imajte na umu da, ukoliko Vaš biznis ne postoji na internetu, ostaje uskraćen za čitavu jednu grupu potencijalnih kupaca, dok kompanije koje posjeduju web sajt stiču dragocjenu prednost.

2. Integrisati web prodavnicu

Kupovina preko interneta doživljava ekspanziju. Vaša online prodaja može funkcionisati tako da svojim mušterijama obezbijedite kupovinu preko web sajta, poručivanje proizvoda ili zakazivanje termina online, bez obzira na kojoj lokaciji se klijenti nalazili. Ukoliko već imate web sajt, moguća je integracija prodavnice u okviru postojećeg sajta.

3. Fokusirati se na digitalni marketing

Društvene mreže su izuzetno popularne u Crnoj Gori i širom svijeta. Vaš biznis mora biti adekvatno predstavljen na mrežama koje su namijenjene komunikaciji, poput Facebooka i Instagrama, sa objavljivanjem relevantnog sadržaja, uz adekvatan dizajn, profesionalnu komunikaciju sa korisnicima i uz oglašavanje ciljnim grupama. Pored oglašavanja na društvenim mrežama, predlažemo i Google oglase koji se mogu pojavljivati svuda na internetu, a po potrebi i email marketing – osmišljavanje i slanje reklamnog email-a velikoj bazi kontakata.

Da biste na pravi način predstavili svoj biznis na internetu, potrebno je angažovati stručnjake iz oblasti web developmenta, marketinga, dizajna, sa razumljivim ciljem da troškovi budu što niži.

Imajući u vidu kako je izazovno upravljati biznisom u Crnoj Gori, pogotovo u okolnostima koje imamo ove godine, digitalna marketing agencija “Laganoo” pruža sve ove usluge po cijenama prilagođenim domaćem tržištu.

foto: agencija lagano

Od danas do kraja novembra, u sklopu Black Friday i Cyber Monday akcije, “Laganoo” za sve svoje usluge pruža popust od čak 40%. Ovo je jedini period u godini kada su popusti ovako veliki, zato iskoristite ove jedinstvene i neponovljivo niske cijene.

Izrada sajtova:

“Laganoo” tim za Vas kreira kvalitetan sajt koji je lak za korišćenje, savremen, siguran, jednostavan za održavanje i ažuriranje. U odnosu na Vaše potrebe, veličinu i usluge koje Vaš biznis nudi, možete poručiti neki od 3 paketa, a svaki od paketa uključuje kreiranje web prodavnice ili online zakazivanja:

Basic – kreiranje web sajta umjesto 299 košta samo 179,40 EUR,

Advanced – cijena je snižena sa 499 na 299,40 EUR,

Pro – umjesto 999, akcijska cijena je 599,40 EUR.

Detaljnije o karakteristikama paketa pročitajte ovdje.

foto: agencija lagano

A tu je i petodnevni popust od 40% na sve ostale usluge:

  • Grafički i web dizajn – Dizajn tim će učiniti Vaš biznis vizuelno prepoznatljivim i jedinstvenim, u odnosu na konkurenciju.
  • SEO optimizacija – Optimizacija web sajta, tako da ga Google prepoznaje kao bitnog i korisnog za posjetioce i postavlja na prvu stranu svoje pretrage.
  • Digitalni marketing – Osmišljavanje i implementacija kompletne strategije nastupa na društvenim mrežama i oglašavanje na internetu (Facebook, Instagram, Google, YouTube…).
  • Email marketing – “Laganoo” kreira sadržaj za email, dizajnira ga, šalje velikoj bazi kontakata i dostavlja detaljan izvještaj o postignutim rezultatima.
  • Content marketing – Planiranje, kreiranje i promovisanje zanimljivog i edukativnog sadržaja na web-u za klijente

Na ovaj način, ne samo da ulažete u sadašnjost, nego i u budućnost. Nakon što se pandemija okonča, način poslovanja i navike potrošača se neće u velikoj mjeri vratiti na staro. Zapravo, ove okolnosti su samo ubrzale proces digitalne transformacije koji su velike kompanije već ranije započele. Oni biznisi koji sada ugrabe priliku da unaprijede svoje poslovanje na internetu će stvoriti prednost u poslovanju za period koji slijedi.

Iskoristite Black Friday i Cyber Monday akciju i u periodu od 26. do 30. novembra poručite usluge koje su potrebne Vašem biznisu, uz sjajan popust od 40%!

Kontaktirajte “Laganoo”:

Broj telefona: +382 69 25 26 26

Email: prodaja@laganoo.me

Web sajt: www.laganoo.me

Ili ih zapratite na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.