Joković: Božić podsjeća na jedinstvene i neprolazne vrijednosti

"U ovim danima radosti, budimo okrenuti jedni prema drugima, pokažimo solidarnost prema onima kojima je pomoć potrebna, poklonimo pažnju svima koji je zaslužuju i neka sreća i radost budu u svim srcima," poručio je predsjednik SNP
2 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Vladimir Joković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.01.2018. 15:29h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u svoje lično ime, kao i u ime Socijalističke narodne partije, predstojeće blage dane, Badnji dan i Božić, i Novu 2018. godinu, njegovom Visokopreosveštenstvu, arhiepiskopu cetinjskom, mitropolitu crnogorsko-primorskom, zetsko-brdskom i skenderijskom i egzarhu sveštenog trona pećkog, gospodinu Amfilohiju, preosvećenima episkopu budimljansko-nikšićkom, gospodinu Joanikiju, episkopu zahumsko–hercegovačkom, gospodinu Grigoriju, protojereju stavroforu dr Veliboru Džomiću, i svim pravoslavnim vjernicima.

„Najradosniji hrišćanski praznik Božić nas uvijek podsjeća koliko su jedinstvene i neprolazne vrijednosti zajedništva, solidarnosti, međusobnog uvažavanja, mira, razumijevanja i poštovanja. Svakodnevnim radom, životom i brigom za svoje bližnje, doprinosimo razvoju cjelokupnog društva, jer sadašnjost je onakva kakvom je mi stvaramo i zato je moramo stvarati za sve nas. Zato u ovim danima radosti, budimo okrenuti jedni prema drugima, pokažimo solidarnost prema onima kojima je pomoć potrebna, poklonimo pažnju svima koji je zaslužuju i neka sreća i radost budu u svim srcima. Pred nama su brojni izazovi i moramo učiniti sve kako bismo izgradili bolje i srećnije društvo. U želji da predstojeće praznike provedemo svi u zdravlju, miru i radosti, okruženi ljubavlju i pažnjom naših najbližih, upućujem vam najljepše želje'', kaže se u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

Bonus video: