Leković: Pogriješio sam u kucanju

Leković je pojasnio da je htio da kaže je pitanje “jasno”, ali da je, pošto nije koristio naočare, umjesto “s”, otkucao “d”

9595 pregleda 11 komentar(a)
Leković, Foto: Demokratska Crna Gora
Leković, Foto: Demokratska Crna Gora

Smijenjeni načelnik Komunalne policije Tivat Novak Leković pojasnio je da se u njegovom odgovoru čelnicima nove tivatske vlasti potkrala greška.

U tekstu se navodi da je, na pitanje “Vijesti” - zašto kao načelnik Komunalne policije nije postupio ljetos kada je bivši gradonačelnik Siniša Kusovac (DPS) uhvaćen kako krši izrečenu mjeru samoizolacije, zbog čega je bio od strane policije priveden u karantin, Leković je kazao da je to pitanje “jadno”.

Leković je pojasnio da je htio da kaže je pitanje “jasno”, ali da je, pošto nije koristio naočare, umjesto “s”, otkucao “d”.

“Uočio sam grešku koja je nastala tako što sam htio napisati, odnosno početi odgovor sa riječju ‘jasno’. Bez naočara sam previdio da je, umjesto ‘s’, otkucano ‘d’, tako da se umnogome promijenio smisao. Primite moje iskreno izvinjenje, jer bi sramota bila da vaše pitanje, bilo koje, a što je i smisao vaše profesije, ja ocijenim kao jadno”, saopštio je Leković.

Bonus video: