RK Kotor donirao bolnici medicinsku opremu u vrijednosti od 1.700 dolara

Donaciju je u ime kotorske Opšte bolnice primio direktor doktor Davor Kumburović, zahvalivši pritom donatorima i Rotary Klubu Kotor koji su u vremenu složene epidemiološke situacije izazvane epidemijom koronavirusa Covid-19, još jednom izašli u susret svojim sugrađanima

2769 pregleda 0 komentar(a)
Donacija, Foto: RK Kotor
Donacija, Foto: RK Kotor

Nastavljajući saradnju sa firmom ‘Profesional medic” čiji je vlasnik Kotoranin Jovan Roganović, članovi Rotary Kluba Kotor juče su Opštoj bolnici Kotor donirali medicinsku opremu u vrijednosti od 1.700 dolara.

Kako je saopšteno iz RC Kotor, donirana oprema uključuje pulsni oksimetar ‘tip finger’, CPAP uređaj i maske za CPAP.

Donaciju je u ime kotorske Opšte bolnice primio direktor doktor Davor Kumburović, zahvalivši pritom donatorima i Rotary Klubu Kotor koji su u vremenu složene epidemiološke situacije izazvane epidemijom koronavirusa Covid-19, još jednom izašli u susret svojim sugrađanima.

RC Kotor i firma “Profesional medic” su inače, prije nekoliko dana Opštoj bolnici već uručili jednu sličnu donaciju medicinske opreme ukupne vrijednosti 6.200 dolara.

“Rotary Klub Kotor je prepoznao važnost angažovanja članova kluba u pomoći našoj ustanovi. Obezbjeđenjem sredstava i nabavkom vrijedne medicinske opreme i aparata, u dva navrata za poslednjih penaestak dana, RC Kotor je omogućio veći nivo pružanja zdravstvenih usluga pacijentima Kotora, Tivta, Herceg Novog i dijela Budve. Kolektiv JZU Opšte bolnice Kotor i ja lično se zahvaljujemo RC Kotor, koji su u trenutku kada zdravstvena zaštita treba pomoć, našli načina i uložili maksimalan napor kako bi obezbijedili bolje uslove za liječenje naših pacijenata.“- kazao je Kumburović.

Bonus video: