Đurovići poslali najkreativniju fotografiju

Svim čitateljkama i čitaocima Vijesti žele da upute zahvalnost što su i na ovaj način pomogli širenju svijesti o značaju nošenja zaštitnih maski u vremenu kad se naše svakodnevice kreću u pravcu za koji nismo pomišljali da se može desiti

31308 pregleda 296 reakcija 12 komentar(a)
Najkreativnija fotografija, Foto: Privatna arhiva
Najkreativnija fotografija, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.11.2020. 12:24h

Porodica Đurović iz Herceg Novog poslala je redakciji Vijesti najkreativniju fotografiju sa zaštitnom maskom koju su juče na poklon uz štampano izdanje dobili svi naši čitaoci.

Najkreativnija fotografija
Najkreativnija fotografijafoto: Privatna arhiva

U vrijeme pandemije Covid-19 najvažnije je štititi sebe i druge od moguće zaraze. Čitaoci Vijesti zato su juče na poklon dobili višekratnu zaštitnu masku.

Maske, koje su poklon Delegacije EU u Crnoj Gori, nastale su u radionicama domaćih proizvođača, napravljene od prirodnih materijala i pogodne su za višekratnu upotrebu. Akcija je nastala na ideju i inicijativu direktorice Vijesti Marijane Kadić Bojanić koju je ambasadorka Oana Kristina Popa prihvatila.

U nadi da ćemo što bezbjednije dočekati kraj pandemije - EU i Vijesti daju svoj doprinos očuvanju zdravlja građanki i građana Crne Gore.

U galeriji možete vidjeti slike koje su tokom vikenda poslate redakciji Vijesti.

Zahvaljujemo svim čitaocima koji su učestvovali u akciji.

Autor fotografije dobio je na poklon korpu apoteke Holos punu vitamina biljnog i organskog porijekla i minerala za jačanje imuniteta.

#ostanitezdravi #bilokudamaskasvuda

Bonus video: