tradicionalno, novogodišnji poklon

Za bolji kraj 2020. i dobar početak nove godine, Telekom otključava dodatne Extra TV kanale

Uz Extra TV i ljude koje volimo, praznici kod kuće mogu da budu još zabavniji

14179 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Crnogorski Telekom
Foto: Crnogorski Telekom

Nakon besplatnih gigabajta i duplih opcija za postpejd i pripejd korisnike, Telekom je tradicionalno i za Extra TV korisnike pripremio novogodišnji poklon.

Kako bi praznike u novim okolnostima učinili još prijatnijim, i pokazali da kod kuće, uz kvalitetan TV program i ljude koje volimo, može da bude zabavno, od danas do 15. januara korisnicima će biti otključani svi kanali iz dodatnih paketa na koje nisu pretplaćeni, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport, Pink i Cinestar TV pakete.

Sportski, filmski, dječji, muzički i dokumentarni kanali koje Telekom i ove godine poklanja korisnicima biće automatski otključani danas tokom dana, dok HBO i HBO Premium paketi zahtjevaju aktivaciju koju je moguće obaviti kroz Extra TV Meni ili pozivom na 1500. Te pakete je na isti način neophodno deaktivirati do kraja januara.

U Telekomu su pripremili i praznično izdanje TVzaSVE servisa, pa korisnici osnovnog paketa do 15. januara mogu da gledaju sve kanale dostupne u proširenom paketu.

Da bi aktivirali dodatne kanale, potrebno je u Meniju izabrati Podešavanja i pokrenuti automatsku pretragu kanala. Nakon završene pretrage, svi kanali će biti dostupni.

„Kako bi se lakše povezali i podijelili pažnju i ljubav sa dragim ljudima kada nisu zajedno, ali i proveli još kvalitetnije vrijeme sa najbližima, shvatili smo da je dovoljno da obezbijedimo gigabajte za razmjenu fotografija i snimaka u najbržoj mreži i dobru zabavu kod kuće, a naši korisnici će ih iskoristiti na najbolji mogući način. Praznična euforija zato ni ove godine neće izostati“, ističu iz Telekoma.

Više informacija o akcijama Telekoma i ukupnoj Extra TV i TVzaSVE ponudi dostupno je na sajtu www.telekom.me

Preporučujemo za Vas