UNIQA putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19

Polisa putnog osiguranja sa doplatkom za COVID-19 važi za sve evropske zemlje, uključujući Rusku federaciju i Tursku

11929 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U cilju sigurnijeg putovanja u inostranstvo tokom trajanja pandemije, UNIQA osiguranje je omogućilo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja sa dodatnim pokrićem za COVID-19, kao prva i jedina osiguravajuća kuća u Crnoj Gori.

“Polisa putnog osiguranja sa doplatkom za COVID-19 važi za sve evropske zemlje, uključujući Rusku federaciju i Tursku. Obuhvata organizaciju neophodne zdravstvene pomoći, pokriće troškova dijagnostike, pregleda ovlašćenog ljekara, testiranja zbog ispoljavanja simptoma infekcije korona virusom i nabavku ljekova – bolničko i vanbolničko liječenje u zemlji boravka. Putno osiguranje sa dodatnim pokrićem ne uključuje preventivno testiranje na korona virus i troškove boravka u karantinskoj izolaciji” – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Online kupovina na www.uniqa.me/online-kupovina je najednostavniji i najbrži način do polise! U samo nekoliko klikova možete izračunati premiju polise, platiti online te istu dobiti na unijetu mejl adresu, iz udobnosti doma ili kancelarije. Da bi uz putno osiguranje imali obezbijeđeno pokriće i za COVID-19, prilikom online kupovine potrebno je izabrati opciju koja sadrži i dopunsko COVID-19 pokriće.

Kupljena polisa putnog osiguranja obezbjeđuje pokriće zdravstvenih troškova tokom cijelog boravka u inostranstvu, a korisnicima pruža i dodatnu sigurnost jer obezbjeđuje i osiguranje stana ili kuće dok su na putovanju.

Za aktiviranje putnog osiguranja u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, sa uračunatim COVID-19 pokrićem ili bez njega, osiguranici samo treba da pozovu UNIQA Centar za pomoć, koji potom klijente upućuje u najbližu zdravstvenu ustanovu, bez potrebe da bilo šta direktno plaćaju bolnici. Operateri UNIQA osiguranja dostupni su 24 sata dnevno, 365 dana godišnje.

“Proširenjem pokrića za COVID-19, ali i prilagođavanjem procedure za produžetak polise putnog osiguranja iz inostranstva slanjem zahtjeva na info@uniqa.me, uz mogućnost online plaćanje premije preko zvaničnog sajta, UNIQA je opravdala povjerenje klijenata i još jednom potvrdila lidersku poziciju u segmentu putnih osiguranja.”

Polisu putnog osiguranja sa COVID pokrićem moguće je ugovoriti i u UNIQA poslovnicama širom Crne Gore, ali i kod turističkih agencija koje sarađuju sa UNIQA osiguranjem.