Predsjednik lokalnog parlamenta primio tivatske fiudbalere

Petković Arsenalu čestitao na tituli jesenjeg šampiona

Ovim povodom Petković je danas ugostio delegaciju kluba, koju su činili sportski direktor Antoša Golub, pomoćni trener Branislav Uljarević i kapiten tima Ćetko Manojlović

1316 pregleda 3 komentar(a)
Sa prijema, Foto: Opština Tivat
Sa prijema, Foto: Opština Tivat

Predsjednik Skupštine Opštine Tivat dr Andrija Petković (Bokeški Forum), čestitao je Fudbalskom klubu „Arsenal“ iz Tivta, titulu jesenjeg prvaka u Drugoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Ovim povodom Petković je danas ugostio delegaciju kluba, koju su činili sportski direktor Antoša Golub, pomoćni trener Branislav Uljarević i kapiten tima Ćetko Manojlović. Susretu je prisustvovala i v.d. sekretarka za društvene djelatnosti Opštine Tivat Borka Mršulja.

„Tradicija „Arsenala“ i sve ono što ovaj klub znači za Tivat, obavezuje nas da u periodu koji dolazi, budemo odgovorni prema ovom klubu. Sport je danas više od sporta, prije svega izuzetan vid promocije grada.“- rekao je Petković i dodao da je od posebne važnosti da Tivat bude prepoznat kao mjesto u koje sportske ekipe dolaze na pripreme, te da je sport i sportska infrastruktura važan segment ukupne ponude Tivta.

„Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo i da nikome neće biti lako da funkcioniše na uobičajen način. Svima će nam biti potrebno malo strpljenja i vremena, da na zdravim osnovama gradimo, ljepšu budućnost svih nas ali i FK „Arsenal“", podvukao je on.

Predstavnici FK „Arsenal“ zahvalili su se predsjedniku Skupštine opštine na prijemu i spremnosti da podrži rad kluba, u susret novim izazovima koji ih očekuju. Oni su istakli kako je želja svih da FK „Arsenal“, u Crnoj Gori ima status koji zaslužuje.

Izuzetan sportski uspjeh „Arsenalu“ je čestitala i sekretarka Mršulja, koja je pozvala na intenzivnu i otvorenu saradnju, a sve u cilju daljeg razvoja tivatskog sporta.

Preporučujemo za Vas