Bečić: SOBNOR zavrijedio poštovanje

Predsjednik Skupštine je iskazao poštovanje prema radu organizacije koja slijedi "duboko ljudsko opredjeljenje za mir i slobodu"

3036 pregleda 167 reakcija 4 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa predstavnicima Saveza organizacije boraca Narodnooslobodilačkog rata Crne Gore (SOBNOR), predsjednikom Radojicom Radojevićem i sekretarom Radmilom Čagorović.

Bečić je, kako je saopšteno iz Skupštine, zahvalivši na čestitkama povodom izbora za predsjednika parlamenta, iskazao poštovanje prema radu organizacije koja slijedi "duboko ljudsko opredjeljenje za mir i slobodu".

"Tokom razgovora, predsjednik Bečić je izrazio zahvalnost na radu organizaciji SOBNOR-a koja svojim djelovanjem promoviše antifašizam, slobodarstvo i ostale tekovina NOR-a, čime je zavrijedila poštovanje ne samo u Crnoj Gori već i u regionu", navodi se u saopštenju.

Obostrano je, dodaju iz Skupštine, zaključeno da je uz afirmisanje principa NOR-a, kao i izdizanje iznad ličnih i partijskih interesa, moguće raditi u najboljem interesu Crne Gore i njenih građana.

Bonus video: