Krivokapić: Hanuka da nas sve inspiriše

Jedan od prioriteta u radu Vlade će biti očuvanje multietničkog sklada, slobode, mira i boljeg životnog standarda svih građana, poručio je predsjednik Vlade

4155 pregleda 0 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić čestitao je veliki jevrejski praznik Hanuku predsjednici Jevrejske Zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan, Vrhovnom rabinu Jevrejske Zajednice Crne Gore Lucianu Moše Preleviću i svim članovima Jevrejske zajednice u Crnoj Gori.

Krivokapić je, zahvalivši se na čestitki povodom imenovanja 42. Vlade Crne Gore, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, poželio da praznik protekne u porodičnom okruženju, uz okupljanje oko temeljnih vrijednosti vjere: zajedništva, mira i praštanja.

„Uvjeravam Vas da će, kako ste to sami kazali, jedan od prioriteta u radu Vlade biti očuvanje multietničkog sklada, slobode, mira i boljeg životnog standarda svih građana“, ističe se u čestitki.

"Nadam se da će toplina i svjetlost kojom hanuka svjećice osvjetljavaju vaše domove inspirisati sve nas da se svesrdno zalažemo za bolje i tolerantnije društvo", napisao je Krivokapić ranije na Tviteru.

Bonus video: