Idea i Zdravoljupci: Hvala svima i ostanite zdravo

Blizu 150 hiljada Zdravoljubaca je ove godine svoje mjesto pronašlo u zagrljajima mališana širom Crne Gore

26912 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Idea
Foto: Idea

Kada su prošle godine stigli u Crnu Goru, Zdravoljupci su postavili ljestvicu popularnosti veoma visoko. Svaki nastavak nosi izazov uspješnosti prethodnih izdanja, ali Zdravoljupci 2 su definitivno uspjeli da nastave ovu zdravu, razigranu priču.

Koliko god uspješna i popularna, svaka priča ima svoj kraj, pa smo se tako nedavno pozdravili i sa ovogodišnjom ekipom Zdravoljubaca. Kao i njihovi prethodnici, i Zdravoljupci 2 su poslali mnogo, zdravih, lijepih i važnih poruka, o čemu govore i rezultati kampanje.

foto: Idea

Blizu 150 hiljada Zdravoljubaca je ove godine svoje mjesto pronašlo u zagrljajima mališana širom Crne Gore.

„Polako ispraćamo ovu godinu, ali i Zdravoljupce 2 koji su stigli u nikad izazovnije vrijeme i čija je uloga ove godine bila nesumnjivo veća i važnija. Možda više nego ikada prije, postali smo svjesni da se sve može prilagoditi i odložiti, ali zdravlje - nikako. Počeli smo preispitivati svoje životne navike i voditi više računa o svojoj i ishrani naše djece“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u kompaniji IDEA.

Nakon dva mjeseca trajanja Programa lojalnosti, nova, poučna melodija Zdravoljubaca 2 postala je pravi hit imajući u vidu da broji skoro pola miliona You Tube pregleda.

foto: Idea

„Vjerovatno najveći dokaz uspjeha misije Zdravoljubaca 2 su osmijesi naših mališana kada svog omiljenog Zdravoljupca prepoznaju na sektoru voća i povrća u našim prodavnicama i ponosno pokažu šta sve o njemu znaju. Imamo i dosta onih koji odavno znaju stihove nove pjesme, a koju smo i ove godine snimili zahvaljujući našim malim saradnicima iz škole pjevanja D-moll i time dali i ovoj ekipi lokalni i prepoznatljiv karakter“, dodaje Doderović.

Kampanju i njen uspjeh obilježilo je veliko interesovanje, pa se u IDEA prodavnicama tražila igračka više. Najtraženiji su bili Lubenica Mica, Ananas Aki i Karfiol Kole. Međutim, možda i najviše simpatija osvojila je Pečurka Peki koja je tokom svog humanog zadatka, a uz pomoć potrošača sakupila 11 hiljada eura donacije Centru za autizam „Ognjen Rakočević“. Svaki Zdravoljubac na svoj način, uticao je da se djeca nauče važne lekcije i vrijednosti koje će nositi kroz život.

„Izraziti koliko smo ponosni na ostvarene rezultate kampanje se čini nemoguće, jer smo zaista imali veoma pozitivne reakcije i još važnije podršku naših potrošača u misiji Pečurke Peki na čemu smo im izuzetno zahvalni“, zaključila je Doderović.

foto: Idea

Ipak, njihov zadatak se ovdje ne završava, već je namjera da mališanima u godinama koje dolaze Zdravoljupci iz obje sezone budu vjerni saputnici i prijatelji u odrastanju u jake i zdrave ljude. Ljude koji brinu o sebi, svojim najbližima i onima kojima su potrebni.

Zato, Zdravoljupci 2 i IDEA završavaju ovu godinu istom porukom – Hvala svima i ostanite zdravo.