Poseban dan na liniji 8

„Svakodnevni sam korisnik javnog prevoza, ali prvi put mi se dešava da dobijem poklon tokom vožnje autobusom. Oduševljena ovim gestom BENU apoteka. U ovoj godini zaista znači kad vam neko posveti pažnju i kad znate da neko misli na vas,” rekla je Aleksandra, jedna od putnica koja se zatekla u ovom autobusu

31470 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Kraj godine i praznici su uvijek ispunjeni posebnom atmosferom, darivanjem i lijepim željama. Možda će ovoga puta slavlje ipak biti nešto drugačije u odnosu na prethodne godine, ali kada brinemo jedni o drugima, sami stvaramo najljepšu čaroliju.

Kako bi i običan dan učinili posebnim, iz BENU apoteka su odlučili da obraduju putnike na liniji 8, BENU autobusa u Podgorici i iznenade ih poklonima. Stručnost i iskustvo su i ovoga puta stavili u funkciju promocije preventive i zdravih navika pa su pokloni pažljivo odabrani i sadrže ono što je, naročito u zimskom periodu i trenutnoj situaciji neophodno: sredstvo za dezinfekciju ruku, brojne vitamine i minerale.

„Svakodnevni sam korisnik javnog prevoza, ali prvi put mi se dešava da dobijem poklon tokom vožnje autobusom. Oduševljena ovim gestom BENU apoteka. U ovoj godini zaista znači kad vam neko posveti pažnju i kad znate da neko misli na vas,” rekla je Aleksandra, jedna od putnica koja se zatekla u ovom autobusu.

Benu
foto: Promo

Iz BENU apoteka ističu da im je bio cilj da izmame osmjehe putnicima i uljepšaju predstojeće praznike, u nadi da će svim građanima 2021. donijeti novu i ljepšu energiju.

Više informacija o apotekama možete naći na našoj Instagram i Facebook stranici.