Pogledajte konferenciju Nacionalne platforme za suzbijanje nasilnog ekstremizma i radikalizma

Danas uživo, pratite na Portalu Vijesti konferenciju „Zapadni Balkan i EU: demokratska konsolidacija kroz ispunjavanje političkih kriterijuma”, sa početkom u 10 sati

31993 pregleda 1 komentar(a)

Konferencija Nacionalne platforme za suzbijanje nasilnog ekstremizma i radikalizma koji vode ka terorizmu na temu „Diskursi radikalizacije: Uticaj javnog diskursa na jačanje etno-nacionalizma u Crnoj Gori“ koju Centar za demokratsku tranziciju (CDT) organizuje u saradnji sa Nacionalnim međuresorskim operativnim timom za borbu protiv radikalizma i nasilnog ekstremizma (NOT) će se održati u petak, 18. decembra sa početkom u 10 časova. Ova konferencija se organizuje uz podršku Ambasade Kraljevine Holandije.

Konferenciju će otvoriti ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, izvršni direktor CDT-a Dragan Koprivica i otpravnica poslova u Ambasadi Kraljevine Holandije Anne-Sietske Brinks.

Konferencija će imati dva panela na kojima će biti riječi o ulozi političkih partija i medija u suzbijanju etnonacionalizma, koji je jedan od značajnih faktora stvaranja radikalizma i nasilnog ekstremizma.

Pratite konferenicju danas uživo na Portalu Vijesti sa početkom u 10 sati.

Bonus video: