"Santander ponudio pomoć i podršku u nabavci vakcina za COVID-19"

Borovinić Bojović je kako je saopšteno iz Ministarstva zdravlja, zahvalila na velikoj podršci UNICEF-a, naročito kada su u pitanju zaštita prava djece, ali i tokom pandemije COVID-a 19.

3033 pregleda 1 komentar(a)
Borovinić Bojović i Santander, Foto: Ministarstvo zdravlja
Borovinić Bojović i Santander, Foto: Ministarstvo zdravlja

UNICEF je jedan od najznačajnijih partnera crnogorskog zdravstvenog sistema, poručeno je na radnom sastanku ministarke zdravlja Jelena Borovinić Bojović i predstvanika te organizacije u Crnoj Gori.

Borovinić Bojović, na sastanku sa šefom predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori Huanom Santanderom i njegovim saradnicima Idom Ferdinandi i Vladanom Golubovićem, kazala da u toj organizaciji i ubuduće vide iskrenog partnera, uz čiju pomoć će značajno unaprijediti zdravstveni sistem Crne Gore.

Ona je, kako je saopšteno iz Ministarstva zdravlja, zahvalila na velikoj podršci UNICEF-a, naročito kada su u pitanju zaštita prava djece, ali i tokom pandemije COVID-a 19.

„Santander je, u ime UNICEF-a, kao jednog od najznačajnih partnera zdravstvenog sektora, ponudio pomoć i podršku u raznim oblastima, od kojih je sada prioritetna nabavka vakcina za COVID-19 i krizna komunikacija sa stanovništvom“, navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva su rekli da su tokom sastanka dogovoreni dalji koraci i aktivnosti u zajedničkoj borbi protiv pandemije izazvane virusom COVID 19.

Bonus video: